VIDEOER

UDVALGTE VIDEOPRODUKTIONER

De bedste håndplukkede videoproduktioner.
Se dem alle herunder:

SCHOU-TUR 2018
REKLAME

Reklameproduktion produceret for Danske Hoteller og Østergaards Hotel af Schou-Tur 2018. Videoen er optaget over to dage i Herning. Versoinen som er blevet brugt på Facebook har fået lagt speak over sig.

DEN GODE FIBERAMBASSADØR

Videoproduktion med formål at promovere for at blive fiberambassadør. Videoen er produceret for Fibia, Eniig, Aura og EnergiFyn

"THE WRITER"
KORTFILM

Kortfilmen er produceret som et hobbyprojekt i sommerferien. Filmen er optaget over 4 dage med skuespillere fra København

ERASMÚS
LIVESESSION

Live-session optaget og produceret for Rasmus Trinderup. Videoen er blevet lavet på et få antal timer og med et meget lavt budget

"N O R W A Y"

Video fra Frijsenborg Efterskole's årlige tur til Norge. Filmen e refterfølgende blevet brugt af skolen til promovering af turen

BON JOVI JAM
TEASER

Video produceret for Bon Jovi Jam og optaget til AMBU-festen i Hobro på den store scene. Videoen er klippet sammen til en teaser af bandet.

SAXEN
REKLAME

Reklameproduktion for frisørsalonen saksen i Højslev. Videoen har fået over 15.000 afspilninger på Facebook

TEENWEEKEND

Video som er produceret for Decibel, Høreforeningen og Frijsenborg Efterskole har til formål at promovere Teenweekenden, som finder sted på Frijsenborg Efterskole er for hørehæmmede unge så videoen har til formål at afspejle indholdet af arrangementet.

GENNEM TIDEN HAR JEG VÆRET ANSAT FAST FLERE FORSKELLIGE STEDER TIL AT LAVE VIDEO

KULTURCENTER LIMFJORD

Jeg har i 2017 og 2018 arbejdet hos Kulturcenter Limfjord og leveret optagelser og videoklip på fast basis. Videoerne er blevet brugt til marketing på Facebook, YouTube og deres hjemmeside.

2017-18

UNGDOMSSKOLEN SKIVE

Mit arbejde for Ungdomsskolen Skive i 2015 og 2016 har ført til sindsygt mange optagelser og videoer. Jeg har sammen med 2 andre produceret små videoer til marketing for Ungdomsskolen som en del af et stører projekt. Igennem de 2 år har vi optaget stort set alting Ungdomsskolen tilbyder for de unge i Skive Kommune og klippet det sammen til en videoen som Ungdomsskolen bruger når de er ude på skolerne for at fortælle om ungdomsskolens tilbud.

2015-16

FRIJSENBORG EFTERSKOLE

Som elev på Frijsenborg Efterskole og med medie som linjefag har jeg lavet en del video i løbet af året. Den første af videoerne er produceret i slutningen af 2017 i samarbejde med efterskole, Decibel og Høreforeningen om Teenweekend på Frijsenborg Efterskole. Videoen er betalt og optaget over flere dage. De andre videoer er videoer jeg har lavet da jeg var elev på skolen og er derfor ikke produceret professionelt.

2016-17

TV LIMFJORD

Jeg har i årene 2015 - 2016 arbejdet som frivillig hos den lokale TV Station; TV Limfjord (også kendt som Twilight TV). Min tid hos TV Limfjord har ført til mange videoproduktioner i form af tv-udsendelser, liveproduktioner, fodboldkampe mm.. Ikke alt arbejde fra TV Limfjord kan ses herunder, resten kan findes i mit CV.

2015-16

Til dagligt har jeg arbejdet fast flere forskellige steder, men jeg har også mit eget produktionsfirma hvor alt lige fra private til andre virksomhedsejere kan kontakte mig. Jeg har arbejdet professionelt med video i 5 år og står altid klar til at producere din næste video!