⚠ Siden er igang med at blive opdateret ⚠

Produktionen af en video kræver store mængder udstyr. Læs mere om hvilket udstyr det kræver her:

Software

Al video bliver redigeret med Adobe Creative Cloud’s programmer dvs. Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017, Adobe Photoshop CC 2017 osv… Billeder og grafiske opgaver finder sted i Adobe Lightroom CC, Adobe Photoshop CC eller Adobe Illustrator CC.

Colorgrading

Optagelser bliver farvelagt  i Adobe Premiere Pro CC 2017 med Magic Bullet Looks fra Red Giant. Colorgrading foregår digitalt og er med til at underbygge stemningen i videoen samt give videoen sit helt eget look.

Udstyr

Alt efter produktionens omfang tilpasser jeg udstyrsmængden. Optagelser finder sted på et Lumix kmaera fra Panasonic, hvor jeg filmer i 4K UHD opløsniing. Opstilling af lys og lyd kan finde sted, hvis ønsket. Det er også muligt med optagelser på flere kameraer alt efter produktionens omfang.

Kamera

Kameraet udgør en stor del af produktionen og det er vigtigt, at kameraet sikre kunderne den kvalitet de fortjener. Alle optagelser finder sted på et Lumix DMC-GH5, som optager i 4K. Opløsningen er 4 gange højere end traditionel HD, hvilket giver nogle sindsygt skarpe billeder! 

Lyd

Lyden bliver ofte glemt, men den spiller en lige så stor del af en samlet video som billederne gør. Til interviews og tale benytter vi os af Røde Link som er et trådløst mikrofonsæt som sættes fast på den talende person. Fordi mikrofonen er placeret tæt den talende person kommer lyden til at virke klar og let forståelig.

Copyright © 2018 Poly Media Productions. All Rights Reserved.

Om os

Poly Media Productions er et lokalt produktionsfirma i Skive. Perfekt til alle dem som ønsker billig lokal videoproduktion i høj kvalitet.

Kontakt

Poly Media Productions
Smedestien 1
7840, Højslev st

Mail: [email protected]
tlf: +45 25 70 59 58
×
×

Cart